Basis Pakket €75,-*

Administratief Beheer

*Per appartement per jaar incl. btw

Basis Plus Pakket €90,-*

Administratief & Technisch Beheer

*Per appartement per jaar incl. btw
home

HOME

De wetgeving rondom de VvE’s is sterk aan het veranderen en wordt steeds complexer. Hierdoor wordt het voor de individuele eigenaar steeds moeilijker om ervoor te zorgen dat hun VvE aan de wettelijke eisen voldoet. VVEBEHEERONLINE.NL is er speciaal voor de "kleinere" VvE's vanaf 2 appartementen.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een concept ontwikkeld om professioneel beheer ook voor deze VvE’s mogelijk te maken. Het gehele traject vanaf inschrijven bij de KvK openen van een bankrekening voor de VvE en opzetten van de administratie nemen wij u geheel uit handen. Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

home

DUIDELIJKHEID

Bij ons komt u niet voor verassingen te staan. Wij bieden 2 pakketten aan voor een vaste prijs. U weet vooraf dan ook wat u van ons mag en kunt verwachten. Door onze efficiënte werkwijze hebben wij tijd voor persoonlijk contact.

Wij staan er om bekend dat wij snel reageren op e-mail maar ook telefonisch goed bereikbaar zijn. Hierdoor krijgt u snel antwoord op uw vraag waardoor er bij de VvE geen irritatie ontstaat. Alle documenten kunt u 24/7 inzien op de site van uw VvE.

Kijk bij pakketten voor meer informatie

home

DUURZAAMHEID

Om als “kleinere” VvE aan de energiedoelstelling van de overheid te voldoen is een grote maar ook kostbare opgave. Als specialist voor deze VvE’s doen wij continu onderzoek naar nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. Ons doel is om u te ondersteunen in het maken van de juiste keuzes die ook voor uw VvE technisch en financieel haalbaar zijn.

Als bedrijf zijn wij al begonnen met duurzaamheid. Onze gehele computernetwerk maakt gebruik van 100% groene stroom. Door grotendeels online te werken hebben wij ons papierverbruik met 95% kunnen verminderen. Alle medewerkers maken alleen gebruik van OV.

Wij steunen

Hemubo
Sikkens
consolidated
GBB