Over ons

Dé beheerder voor uw “kleine” VvE

home

VVEBEHEERONLINE.NL is een VvE Beheerder dat vanaf de start in 2010 zich heeft gespecialiseerd in de “kleine” VvE’s vanaf 2 appartementen. Ons uitgangpunt is dat ook deze VvE’s op een professionele wijze beheerd moeten kunnen worden. De kosten die de meeste Beheerders hiervoor in rekening brengen zijn door het kleine aantal eigenaren vaak een te grote drempel. Hierdoor blijven deze VvE’s vaak “slapend”.

Het door ons gebruikte softwarepakket is in eigen beheer ontwikkeld. Dit in combinatie met een efficiënte werkwijze stelt ons in staat om ook uw VvE’s op een professionele wijze te beheren. Ons Basis en Basis Plus Pakket met de bijbehorende vaste bedragen zijn daar het bewijs van.

Hier blijft het natuurlijk niet bij. De wetgeving rondom VvE’s is de laatste tijd continu aan het veranderen. Wij blijven dit volgen en passen dit direct toe zodat elke VvE bij ons in beheer aan de wettelijke eisen voldoet.

koffie

Ook de discussie rondom de energietransitie wordt door ons team op de voet gevolgd. Continu ontwikkelen wij onszelf en blijven wij in gesprek met instanties en bedrijven die zich hier mee bezighouden. Wij houden ons hoofd koel bij de snelle ontwikkelingen op dit gebied om verkeerde en te dure investeringen voor uw VvE te voorkomen.

Het grootste gedeelte van de communicatie zal per e-mail gebeuren. Alle binnengekomen e-mails zullen wij zo snel mogelijk binnen 24 uur beantwoorden. Heeft u liever persoonlijk contact. Van 9:00 tot 15:00 uur zijn wij telefonisch bereikbaar en staan wij u graag te woord. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan